Ludwig Ongenae

ludwig2mr. L.A.A. Ongenae is specialist arbeidsrecht en letselschaderecht.

Ludwig Ongenae is behalve ervaren advocaat ook een echte ‘family-man’. Erop uit trekken met de camper en zijn gezin is zijn grote passie. Na een week werken is het heerlijk om er een weekend op uit te gaan. Of je nu een stad bezoekt of de natuur verkent: met een camper heb je je onderkomen altijd bij je.

Ludwig is ook een verwoed voetballiefhebber. Vier van zijn zes kinderen voetballen bij de plaatselijke voetbalclub waar Ludwig op zaterdagochtend regelmatig ook een voetbalwedstrijd fluit of vlagt. Verder is hij vrijwel de hele zaterdagochtend langs de lijn te vinden om zijn kinderen aan te moedigen. Eenmaal in de twee weken zit hij met zijn oudste zoon in de Euroborg om de verrichtingen van de Groningse FC te volgen.

Drie avonden in de week worden besteed aan fitness en volleybal. Ludwig is namelijk een ware bourgondiër: hij houdt van lekker eten en een drankje op zijn tijd; dus moet hij wel in beweging blijven.

Ludwig is oorspronkelijk afkomstig uit de Randstad, maar is in 2005 met zijn gezin naar het Noorden verhuisd vanwege de ruimte en het natuurschoon. De mentaliteit in het Noorden van het land spreekt hem enorm aan. Een mentaliteit die zich kenmerkt door hard werken, no-nonsense en recht door zee. Precies de mentaliteit die Ludwig herkent in de klanten van Haarsma.

Ludwig is sinds november 2008 verbonden aan Haarsma Advocaten en inmiddels hebben reeds vele klanten zijn gedegen werkwijze weten te waarderen.

l.ongenae@haarsma-advocaten.nl
088 4227777

Conctactformulier Ludwig Ongenae

Uw naam(*)
Vul hier uw naam in

Uw e-mailadres(*)
Vul hier uw e-mailadres in

Telefoonnummer(*)
Vul hier uw telefoonnummer in

Onderwerp(*)
Vul hier het onderwerp van uw bericht in

Uw bericht(*)
Vul hier uw bericht in

Neem de cijfers in de afbeelding over(*)
Neem de cijfers in de afbeelding over
Ongeldige invoer

Adres


Hoofdweg 288

9765 CN Paterswolde

Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam
(spreekuurlocatie)


tel. 088 4227777
fax. 088 4227722

Route en Contact

Paterswolde

Amsterdam