Jutta Haarsma

ludith-haarsma-qanterMr. J. Haarsma is jurist in de algemene praktijk waarbij de nadruk ligt op het insolventie- en ondernemingsrecht alsmede het personen- en familierecht.
Zij is geboren en getogen in Friesland en nu al bijna 20 jaar woonachtig in Groningen. Naast het werk sport zij graag en dan het liefste buiten. Beachvolleybal is daarbij favoriet. Verder bezoekt zij graag en zo veel mogelijk concerten en festivals, waarbij ze een grote voorliefde heeft voor Soul & Jazz.
Na de HEAO-MER opleiding en aansluitend de rechtenstudie te Groningen afgerond te hebben in augustus 2001, heeft zij zo’n twee en half jaar in en rond Groningen gewerkt, waarvan vanaf september 2002 tot maart 2004 bij Haarsma Advocaten. Vervolgens is zij ruim 13 jaar werkzaam geweest bij een advocatenkantoor te Emmen, waar zij zich met name heeft bezig gehouden met de insolventiepraktijk. Tijdens deze periode heeft Jutta ook de opleiding tot WSNP-bewindvoerder met goed gevolg afgerond.
Jutta is iemand die zich vastbijt in een dossier en alles tot de bodem uitzoekt. Daarnaast heeft zij een sterk oog voor detail. Zij is vanaf 1 december 2017 verbonden aan Haarsma Advocaten.

j.haarsma@haarsma-advocaten.nl
 088-4227777

Neem contact op:

Conctactformulier Jutta Haarsma

Uw naam(*)
Vul hier uw naam in

Uw e-mailadres(*)
Vul hier uw e-mailadres in

Telefoonnummer(*)
Vul hier uw telefoonnummer in

Onderwerp(*)
Vul hier het onderwerp van uw bericht in

Uw bericht(*)
Vul hier uw bericht in

Neem de cijfers in de afbeelding over(*)
Neem de cijfers in de afbeelding over
Ongeldige invoer

Adres


Hoofdweg 288

9765 CN Paterswolde

Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam
(spreekuurlocatie)


tel. 088 4227777
fax. 088 4227722

Route en Contact

Paterswolde

Amsterdam