Jitske Wijnia

Lilou-Kuypers

Ik ben geboren en getogen in Friesland. Op de Rijksuniversiteit Groningen heb ik de master Nederlands recht met de specialisaties Privaatrecht en arbeidsrecht afgerond. Daarna heb ik werkervaring opgedaan bij een advocatenkantoor en een deurwaarderskantoor in Groningen.

Dat ik een groot doorzettingsvermogen heb, blijkt uit het feit dat ik voordat ik startte met mijn rechtenstudie, tandartsassistente ben geweest. Ik heb altijd een groot rechtvaardigheidsgevoel gehad en wil graag mensen helpen, dus toen ben ik na mijn opleiding tot tandartsassistente rechten gaan studeren. Een studie die ik met veel plezier heb gevolgd en afgerond!

Gedurende mijn studie hbo-rechten heb ik in de geschillenadvies commissie en het college van beroep van de NHL gezeten als student-lid. Hierbij toetsten we besluiten van de examencommissie aangaande besluiten betreffende negatieve studieadviezen en andere besluiten die van toepassing waren op studenten.

In mijn vrije tijd lees en wandel ik veel, waarbij ik regelmatig wandeltochten loop. Ook bak ik regelmatig gezonde taarten en broden; ik verras mijn omgeving graag met een zelfgebakken lekkernij.

Sinds 1 september 2020 ben ik werkzaam bij Haarsma Advocaten als bureaujurist, waarbij ik mij richt op het privaatrecht en het arbeidsrecht. 

Jitske

paterswolde@haarsma-advocaten.nl
088-4227777

Neem contact op:

Contactformulier Jitske Wijnia

Vul hier uw naam in

Vul hier uw e-mailadres in

Vul hier uw telefoonnummer in

Vul hier het onderwerp van uw bericht in

Vul hier uw bericht in

Neem de cijfers in de afbeelding over
Ongeldige invoer

Haarsma Advocaten


Hoofdvestiging Paterswolde
Hoofdweg 288
9765 CN Paterswolde
Kvk nr. 02070047

Nevenvestiging Amsterdam
Arena Boulevard 65-71
1101 DL Amsterdam
Kvk nr. 02070047

tel. 088 4227777
fax. 088 4227722

Postadres
Postbus 36
9765 ZG Eelde


Route en Contact

Paterswolde

Amsterdam