Over ons

ludith-haarsma-hond

Ludith Haarsma | Advocaat arbeidsrecht, ondernemingsrecht, bourecht en echtscheidingsrecht, tevens MfN Registermediator

Mr. Haarsma is arbeidsspecialist en als zodanig aangesloten bij de VAAN en VNAA. Ook is zij ondernemingsrechtspecialist met de nadruk op insolventierecht. Als zodaning is zij aangesloten bij Insolad.

Lees meer...

Jutt_Haarsma1

Jutta Haarsma | Bureaujurist

Jutta is jurist in de algemene praktijk waarbij de nadruk ligt op het insolventie- en ondernemingsrecht alsmede het personen- en familierecht.
Zij is geboren en getogen in Friesland en nu al bijna 20 jaar woonachtig in Groningen.

Lees meer...

susanne7 Susanne M. Fiscalini | Officemanager/HRM,  Conflictbemiddelaar en Klachtenfunctionaris, Insolventiemedewerker/Debiteurenbeheer

Susanne heeft ruim tien jaar ervaring in het insolventierecht en is hierin zeer bedreven. In dat kader verricht zij de nodige werkzaamheden in schuldsaneringen en faillissementen. Daarnaast is zij sinds kort beschermingsbewindvoerder nadat zij haar opleiding hiertoe heeft voltooid. In die hoedanigheid begeleidt zij particulieren en ondernemers in financieel opzicht. 

Lees meer...
 Joyce-de-jong-chicago-198

Mr. Joyce de Jong | Bureaujurist

Joyce is geboren in Friesland en aldaar opgegroeid in een agrarisch ondernemersgezin. Alvorens Joyce de studie Nederlands recht met specialisatie Privaatrecht te Groningen afrondde...

Lees meer...

 elske dogger 180px Elske Dogger | Arbeidsrechtjurist
 geke knol Geke Knol | Advocaat
Geke Knol is advocaat en gespecialiseerd in personen en familie recht.
 Niels hoogeveen Niels Hoogeveen | Advocaat ondernemingsrecht en bouwrecht
Niels Hoogeveen is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en bouwrecht.
Gijsjevierkant Gijsje is de nieuwe aanwinst. Zij is dagelijks te vinden op de werkvloer en toont zich een waardig opvolgster van Silke.
qanter Qanter - zoon van Jasper - is een prachtige Fries, gefokt en verzorgd, geborsteld en opgevoed door Ludith Haarsma zelf. Hij staat symbool voor hetgeen Haarsma Advocaten tekent: sterk, krachtig, puur, eerlijk, gedreven, voorwaarts, trouw, oprecht en rechtvaardig, koelbloedig maar ook warm en sensitief.

Adres


Hoofdweg 288

9765 CN Paterswolde

Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam
(spreekuurlocatie)


tel. 088 4227777
fax. 088 4227722

Route en Contact

Paterswolde

Amsterdam