Zeilcompetitie 2017

Het sportieve team van Haarsma doet weer mee aan de zeilwedstrijden die op het Paterswoldse meer worden gehouden. Clienten varen mee in de maanden mei, juni en juli aanstaande.
De eerste wedstrijd vindt plaats op dinsdag 2 mei aanstaande tijdens welke mr. Joris Opdam de boot zal bemannen met twee sportieve cliƫnten. Veel succes Joris en co!

Workshop WWZ verbetertrajecten

In juni aanstaande wordt een arbeidsrecht workshop verzorgd in het kader van de WWZ door mr. Haarsma en mr. Ongenae. Speciale aandacht wordt besteed aan verbetertrajecten vanuit oogpunt van werkgever en werknemer.
Daarbij wordt ook het instrument coaching uitvoerig besproken. Deze workshop is reeds voltekend. In september aanstaande vindt de workshop andermaal plaats op een nader aan te geven datum.

Zeer geslaagd Corso 2016

Haarsma Advocaten heeft ook dit jaar weer mee gedaan met het Corso in Eelde, in het thema Recht door de Bloemenzee. Hieronder een kleine impressie.

Eelder Corso 2016

Haarsma sponsort voor het 15e jaar het Eelder Bloemencorso
met als eigen thema: Recht door de bloemenzee!

Gijsje

GijsjevierkantGijsje is de stoere viervoeter die sedert enkele maanden rondloopt op ons
kantoor. Zij is een waardig opvolgster van Silke.

Meer artikelen...


Notice: Undefined variable: app in /home/haarsma/domains/haarsma-advocaten.nl/public_html/templates/yoo_frequency/warp/systems/joomla/layouts/pagination.php on line 12

Notice: Trying to get property of non-object in /home/haarsma/domains/haarsma-advocaten.nl/public_html/templates/yoo_frequency/warp/systems/joomla/layouts/pagination.php on line 12

Adres


Hoofdweg 288

9765 CN Paterswolde

Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam
(spreekuurlocatie)


tel. 088 4227777
fax. 088 4227722

Route en Contact

Paterswolde

Amsterdam