Waarschuwing

Het formulier #8 bestaat niet of is niet gepubliceerd.

Onno van der Meer

Otto

Geboren en getogen aan de Friese kant van de grens met de provincie Groningen gaat er inmiddels voor Onno ook niets boven Groningen. Na ruim acht jaar bij een deurwaarderskantoor gewerkt te hebben is hij sinds medio 2015 ons team komen versterken als bureau- en incassojurist.

Onno heeft veel ervaring met het incasseren van vorderingen van zowel particulieren als voor het MKB en de grotere bedrijven. De jarenlange deurwaarderservaring zorgt er voor dat Onno ook gespecialiseerd is in het ten uitvoer leggen van de verkregen vonnissen. Ook op dit punt kan hij de klanten van Haarsma Advocaten van gedegen informatie voorzien. En ook niet onbelangrijk: Onno weet hoe de deurwaarders denken en werken en heeft korte lijntjes met hen, een meerwaarde voor de klanten van Haarsma Advocaten.

Onno is niet alleen de incassospecialist binnen Haarsma Advocaten. Hij houdt zich tevens bezig met contractenrecht en algemene voorwaarden voor ondernemingen. Het civiele procesrecht behoort daarnaast tot zijn domein.

Onno is vroeg begonnen met werken. Via banen in de autoschade en beveiliging ontdekte Onno dat de juridische sector toch beter bij hem past. Middels deeltijdstudies in de avonden heeft Onno zich naast zijn fulltime baan verder gediplomeerd en ontwikkeld. Onno is trots op de door hem bewandelde route, het heeft hem veel over zichzelf geleerd en daarnaast zijn al aanwezige doorzettingsvermogen en gedrevenheid verder ontwikkeld.

Onno is een fanatiek sporter. Zijn grootste passie is voetbal, maar een knieblessure stond in de weg aan zijn droom door te breken in het mooiste shirt van Nederland (u kent hem wel, die met die pompeblêden). Na jarenlang fanatiek en verdienstelijk getennist te hebben beproeft hij nu zijn geluk als waterpoloër en hardfietser, zowel op de weg als offroad.

Als Onno niet aan het sporten is luistert hij graag naar muziek. Hij heeft een brede interesse, maar vooral de afwisseling van de krachtige klanken van bands als Muse, de bijna poëtische teksten van kunstenaars als Neil Young en het bijna zelf kunnen voelen van de pijn bij uiteenlopende bluesmuziekanten is wat hem enorm intrigeert.

In de spaarzame vrije uurtjes in de weekenden die er overblijven klust Onno graag aan allerlei projecten, uiteenlopend van het zelf maken van tuinmeubels en bloembakken tot het verbouwen van bijvoorbeeld zijn berging. Zijn grootste hobby is echter het restaureren van oldtimers, een hobby die zijn vader hem heeft bijgebracht. Samen werken zij regelmatig aan het gezamenlijke wagenpark.

Onno houdt van een nuchtere opstelling, hard werken en een sociale en eerlijke benadering. Voeg hier de nodige passie, gedrevenheid en doorzettingsvermogen aan toe en Onno is de ideale man om ook uw vordering snel en succesvol te incasseren. U kunt hem altijd bellen, Onno staat u graag te woord.

Ludwig Ongenae

ludwig2mr. L.A.A. Ongenae is specialist arbeidsrecht en letselschaderecht.

Ludwig Ongenae is behalve ervaren advocaat ook een echte ‘family-man’. Erop uit trekken met de camper en zijn gezin is zijn grote passie. Na een week werken is het heerlijk om er een weekend op uit te gaan. Of je nu een stad bezoekt of de natuur verkent: met een camper heb je je onderkomen altijd bij je.

Ludwig is ook een verwoed voetballiefhebber. Vier van zijn zes kinderen voetballen bij de plaatselijke voetbalclub waar Ludwig op zaterdagochtend regelmatig ook een voetbalwedstrijd fluit of vlagt. Verder is hij vrijwel de hele zaterdagochtend langs de lijn te vinden om zijn kinderen aan te moedigen. Eenmaal in de twee weken zit hij met zijn oudste zoon in de Euroborg om de verrichtingen van de Groningse FC te volgen.

Drie avonden in de week worden besteed aan fitness en volleybal. Ludwig is namelijk een ware bourgondiër: hij houdt van lekker eten en een drankje op zijn tijd; dus moet hij wel in beweging blijven.

Ludwig is oorspronkelijk afkomstig uit de Randstad, maar is in 2005 met zijn gezin naar het Noorden verhuisd vanwege de ruimte en het natuurschoon. De mentaliteit in het Noorden van het land spreekt hem enorm aan. Een mentaliteit die zich kenmerkt door hard werken, no-nonsense en recht door zee. Precies de mentaliteit die Ludwig herkent in de klanten van Haarsma.

Ludwig is sinds november 2008 verbonden aan Haarsma Advocaten en inmiddels hebben reeds vele klanten zijn gedegen werkwijze weten te waarderen.

l.ongenae@haarsma-advocaten.nl
088 4227777

Conctactformulier Ludwig Ongenae

Uw naam(*)
Vul hier uw naam in

Uw e-mailadres(*)
Vul hier uw e-mailadres in

Telefoonnummer(*)
Vul hier uw telefoonnummer in

Onderwerp(*)
Vul hier het onderwerp van uw bericht in

Uw bericht(*)
Vul hier uw bericht in

Neem de cijfers in de afbeelding over(*)
Neem de cijfers in de afbeelding over
Ongeldige invoer

Ludith Haarsma

ludith-haarsma-qanterMr. Ludith H. Haarsma is gespecialiseerd in arbeidsrecht, insolventierecht, ondernemingsrecht, bouwrecht, personen- en familierecht.

Ludith Haarsma is in de zomer van 1966 geboren in Friesland, in Heerenveen om precies te zijn. Een sportstad waar Ludith volop van geproefd heeft; judo, atletiek, wielrennen, tennis en korfbal werd fanatiek beoefend en ook heeft zij in een blauw met wit shirt met pompebleden over de grasmat gelopen bij SC Heerenveen. De zwarte band is nog niet gehaald maar daar wordt aan gewerkt en tennis en ondertussen ook golf wordt tussen de bedrijven door beoefend. Daarnaast heeft Ludith een passie voor Friese paarden en voor klassieke muziek waarbij ze zowel actief als passief geniet van beide. Het door haar gefokte paard Qanter - zoon van Jasper - is op deze site te zien vanwege zijn fiere uitstraling en prachtige beweging.

De gedrevenheid die kenmerkend is voor Ludith kan zij ook kwijt in haar grootste hobby's; de advocatuur en de mediation. Nadat Ludith 5 jaar bij de Rechtbank Leeuwarden heeft gewerkt en wel bij het Kantongerecht staande en gelegen aan het Droevendal, is zij gaan werken voor een klein advocatenkantoor in Leeuwarden; Winnips en Schutz advocaten. Vervolgens werd zij benaderd door het toenmalige kantoor Riedstra, Tuinman Sleijfer advocaten en daarna door Trip Advocaten. Bij beide kantoren heeft zij enkele jaren gewerkt waarna zij in het jaar 2000 voor zichzelf is begonnen aan de Kraneweg 48 te Groningen. Dit kantoor is destijds geopend door de Friese advocaat Willem Anker.

Het ondernemersgezin waar Ludith uit komt verklaart wellicht haar enorm sterke feeling met het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht. De passie voor het personen en familierecht en dan met name zaken waarin het gaat om uitleg van huwelijks voorwaarden, verdelingen van boedels alsook kwesties waar belangen van kinderen in het gedrang zijn vloeit voort uit haar gevoel voor mensen en medemenselijkheid. Je zou kunnen stellen dat Ludith een mensenmens is met een zakelijke inslag die volop voor haar clienten gaat op strategische wijze. Ervaringen met ellenlange procedures waarbij belangen van alle betrokkenen volstrekt niet werden gediend maar veronachtzaamd verklaart haar keuze om ook registermediator te worden. Het is prachtig wanneer het lukt partijen naar een compromis te begeleiden op lijdelijke, neutrale wijze zodat men weer verder kan met of zonder elkaar.

Lid Insolad
Lid Vereniging van bouwrechtadvocaten
Lid VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland)
Lid VNAA (Vereniging Noord-Nederlandse Arbeidsrecht Advocaten)
MfN Registermediator

l.haarsma@haarsma-advocaten.nl
088-4227777

Neem contact op:

Conctactformulier Ludith Haarsma

Uw naam(*)
Vul hier uw naam in

Uw e-mailadres(*)
Vul hier uw e-mailadres in

Telefoonnummer(*)
Vul hier uw telefoonnummer in

Onderwerp(*)
Vul hier het onderwerp van uw bericht in

Uw bericht(*)
Vul hier uw bericht in

Neem de cijfers in de afbeelding over(*)
Neem de cijfers in de afbeelding over
Ongeldige invoer

Susanne M. Fiscalini

susanne7Susanne M. Fiscalini | Insolventiemedewerker en P&O, faillissement, schuldsanering, beschermingsbewindvoerder.

Susanne is vanaf den beginne werkzaam voor Haarsma Advocaten nadat zij daarvoor jaren werkzaam is geweest als bureaumanager van een strafrechtpraktijk in de stad Groningen. In het jaar 2001 heeft zij de opleiding tot bewindvoerder in de WSNP gedaan en slaagde zij erin een volle WSNP praktijk op te bouwen en te runnen gedurende de jaren die volgden. Zij is bedreven in saneringsproblematiek in de ruimste zin des woords. Ondertussen heeft haar betrokkenheid bij en kennis van kantoor gemaakt dat zij ook kantoormanager is geworden uit welke hoofde zij betrokken is bij het complete reilen en zeilen van kantoor. Vanuit haar brede interesse in interactie tussen mensen volgt zij thans de Mediation leergang in Zwolle. Zij assisteert ondertussen als Assistent Mediator in diverse mediations.  

s.fiscalini@haarsma-advocaten.nl
088 4227777

Conctactformulier Susanne M. Fiscalini

Uw naam(*)
Vul hier uw naam in

Uw e-mailadres(*)
Vul hier uw e-mailadres in

Telefoonnummer(*)
Vul hier uw telefoonnummer in

Onderwerp(*)
Vul hier het onderwerp van uw bericht in

Uw bericht(*)
Vul hier uw bericht in

Neem de cijfers in de afbeelding over(*)
Neem de cijfers in de afbeelding over
Ongeldige invoer

Over ons

ludith-haarsma-2

Ludith Haarsma | Advocaat arbeidsrecht, ondernemingsrecht, bourecht en echtscheidingsrecht, tevens MfN Registermediator

Mr. Haarsma is arbeidsspecialist en als zodanig aangesloten bij de VAAN en VNAA. Ook is zij ondernemingsrechtspecialist met de nadruk op insolventierecht. Als zodaning is zij aangesloten bij Insolad.

Lees meer...

ludwig2

Ludwig Ongenae | Advocaat arbeidsrecht en letselschaderecht.
Ludwig Ongenae is advocaat arbeidsrecht en letselschaderecht. Als specialist is hij aangesloten bij de VAAN en VNAA. Daarnaast volgt hij thans de specialisatie personen- en familierecht.

Lees meer...

joris-opdam-pasfoto

Jutta Haarsma | Bureaujurist

susanne7 Susanne M. Fiscalini | Insolventie en P&O, faillissement, schuldsanering, beschermingsbewindvoerder

Susanne heeft ruim tien jaar ervaring in het insolventierecht en is hierin zeer bedreven. In dat kader verricht zij de nodige werkzaamheden in schuldsaneringen en faillissementen. Daarnaast is zij sinds kort beschermingsbewindvoerder nadat zij haar opleiding hiertoe heeft voltooid. In die hoedanigheid begeleidt zij particulieren en ondernemers in financieel opzicht. 

Lees meer...
Gijsjevierkant Gijsje is de nieuwe aanwinst. Zij is dagelijks te vinden op de werkvloer en toont zich een waardig opvolgster van Silke.
qanter Qanter - zoon van Jasper - is een prachtige Fries, gefokt en verzorgd, geborsteld en opgevoed door Ludith Haarsma zelf. Hij staat symbool voor hetgeen Haarsma Advocaten tekent: sterk, krachtig, puur, eerlijk, gedreven, voorwaarts, trouw, oprecht en rechtvaardig, koelbloedig maar ook warm en sensitief.

Adres


Hoofdweg 288

9765 CN Paterswolde

Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam
(spreekuurlocatie)


tel. 088 4227777
fax. 088 4227722

Route en Contact

Paterswolde

Amsterdam